Hi! 

Ademen is een van de eerste levensbehoeften van de mens. Zonder kunnen we eigenlijk niet, maar doen we het wel goed? Toen mijn adempatroon veranderde, veranderde mijn leven. Ik dacht opeens vanwaar al deze haast? Veel dingen leren we onszelf aan in ons menselijk bestaan, waaronder ook het ademen. Dit is iets waarvan we denken dat dit vanzelf gaat, maar je state of mind heeft hier veel invloed op. We zijn gewend altijd maar te rennen en te vliegen, en staan niet stil bij het ‘nu’. Dat wil ik veranderen.
Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de uiterlijke verzorging voel ik nu de behoefte om me bezig te houden met het innerlijk van de mens. Hier is nog zo veel waar we weinig over weten en ik verlang ernaar hier samen achter te gaan komen. Ik wil geen troosteloze pleisters meer plakken en zeggen dat het wel goedkomt, wetende dat dit enkel tijdelijk werkt. Ik wil iedere vrouw uitnodigen die ruimte voelt op een diepere laag te verbinden met wat zij voelt in haar lichaam. Van het hoofd naar het hart. Dit proces begint bij ademen.
Na zelf een aantal ademsessies bij een ademcoach te hebben ervaren, voelde ik verandering in mijn lichaam. Ik voelde zoveel liefde en dankbaarheid na deze sessie. Mijn ego en de neiging om mezelf te vergelijken met anderen werden verzacht, en ik voelde juist meer liefde naar mezelf en naar de mensen om mij heen toe. De stukken van angst verzachten en er ontstond vertrouwen op allerlei vlakken.  
Het moment na de ademsessies kan ik omschrijven als volledig. Het besef dat alles al goed is. En dat we hier zijn om te herinneren. Ik ben dankbaar dat ik in aanraking ben gekomen met het ademen. Hierdoor ben ik meer in contact gekomen met mijzelf, en is dit het begin van mijn spirituele reis.